Shetlanders en pony's

Shetlanders behoren tot de kleinste paardenras ter wereld. Oorspronkelijk komen ze van de Shetlandeilanden en zijn daardoor gewend aan barre levensomstandigheden. Daarom is de shet een sober en sterk ras dat weinig luxe nodig heeft.  Shetlanders zijn vriendelijk, levendig, slim en een tikje eigenwijs. Dit maakt de shetlandpony een ideale pony voor kinderen. Wordt je kind te groot voor de shetlander dan wordt vaak de overstap gemaakt naar een pony.

Spullen voor shetlanders en pony's

Kleine paarden zoals shetlanders en pony's hebben uiteraard speciale spullen nodig dat speciaal voor kleinere pony's zijn gemaakt. Je vind bij ons halsters, hoofdstellen, dekens, dekjes , poetsspullen enz. Onze collectie is geschikt voor mini-shet, shet, pony en cob. 

Koop alles voor je shetlander en pony bij Ruiterkids.nl

We hebben niet alles voor je shet of pony in de winkel op voorraad. Bestel deze online en je hebt het in ongeveer 5 werkdagen in huis!

Onze voordelen

 Speciaal voor kinderen
 Goede prijs-kwaliteit
 Gratis cadeauservice
 Persoonlijk advies

Bezoek onze winkel

Torenlaan 88 - Baarn (terrein manege Zonneveld)

Openingstijden

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

Mail ons jouw foto!We vinden het altijd heel erg leuk om foto's te ontvangen! Vind je het leuk jouw kind terug te zien op de website? Lees dan even de info.

Populair!

Paarden horloge € 24,95

Volgs ons

  

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss