Shetlanders en pony's

Shetlanders behoren tot de kleinste paardenras ter wereld. Oorspronkelijk komen ze van de Shetlandeilanden en zijn daardoor gewend aan barre levensomstandigheden. Daarom is de shet een sober en sterk ras dat weinig luxe nodig heeft.  Shetlanders zijn vriendelijk, levendig, slim en een tikje eigenwijs. Dit maakt de shetlandpony een ideale pony voor kinderen. Wordt je kind te groot voor de shetlander dan wordt vaak de overstap gemaakt naar een pony.

Spullen voor shetlanders en pony's

Kleine paarden zoals shetlanders en pony's hebben uiteraard speciale spullen nodig dat speciaal voor kleinere pony's zijn gemaakt. Je vind bij ons halsters, hoofdstellen, dekens, dekjes , poetsspullen enz. Onze collectie is geschikt voor mini-shet, shet, pony en cob. 

Koop alles voor je shetlander en pony bij Ruiterkids.nl

De spulletjes voor je shetlander of pony heb ik niet allemaal op voorraad in de winkel. Bestel deze online en je hebt het in ongeveer 5 werkdagen in huis!

klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

kom gezellig langs

Adres:

Ruiterkids.nl
Torenlaan 88
3743 HJ Baarn 
(terrein manege Zonneveld)

Openingstijden:

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

klantfoto

Ik vind het altijd erg leuk om foto's van klanten te ontvangen! Vind jij het ook leuk je kind terug te zien op de site? Klik dan hier voor meer info.

populair

Rijlegging Nina

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss