Ruiterkids.nl is officieel dealer van:

Red Horse

RED HORSE is de kinderlijn van Horka en biedt een kleurrijk assortiment aan in voornamelijk ruiterkleding, maar ook helmen, schoeisel en accessoires maken onderdeel uit van de collecties. Twee maal per jaar wordt er een nieuwe collectie ontwikkeld die toegespitst zijn op de trends van de betreffende zomer dan wel winter.  RED HORSE producten hebben een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding, waarbij design en pasvorm niet wordt vergeten!

Horka

HORKA heeft veel kennis en ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hippische producten.

Het ontwerpteam werkt dagelijks met passie aan de nieuwste producten voor ruiter en paard. Recente trends worden omgezet in collecties om zo elk seizoen een stijlvol, technisch en functioneel assortiment te kunnen bieden. De op elkaar afgestemde thema’s en producten stellen ruiter en paard in staat om een uniek team te vormen.

Horka brengt betaalbare producten van goede kwaliteit, die voor alle ruitersportliefhebbers verkrijgbaar zijn middels een wereldwijd dealernetwerk.

HB Ruitersport

HB RUITERSPORT is ruim 15 jaar een toeleverancier van vele ruitersportzaken en dierenspeciaalzaken in Nederland en Duitsland van hoogwaardige ruitersportartikelen en huisdierartikelen

HKM 

HKM is een Duits bedrijf. Wat in eerste instantie begon als productie voor de eigen behoeften, ontwikkelde zich al snel tot directe verkoop en postorderverkoop voor ruiteruitrusting in de jaren tachtig. Het doel op dat moment was om de groeiende belangstelling voor deze prachtige hobby te bevredigen - en dit tegen betaalbare prijzen. Daar zijn zij goed in geslaagd. Ook voor de jongste ruiters!

Waldhausen

Waldhausen is een Duits bedrijf met een wereldwijd dealernetwerk. De uitstekende kwaliteit is wat opvalt bij de producten van Waldhausen. En niet te vergeten: ze hebben een hele leuke kinderlijn! Ook uiteraard van goede kwaliteit en betaalbaar. De merken E.L.T en Swing vallen ook onder Waldhausen.

Onze voordelen

 Speciaal voor kinderen
 Goede prijs-kwaliteit
 Gratis cadeauservice
 Persoonlijk advies

Bezoek onze winkel

Torenlaan 88 - Baarn (terrein manege Zonneveld)

Openingstijden

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

Mail ons jouw foto!We vinden het altijd heel erg leuk om foto's te ontvangen! Vind je het leuk jouw kind terug te zien op de website? Lees dan even de info.

Populair!

Paarden horloge € 24,95

Volgs ons

  

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss