Sorteer op
Sorteer op

Paardendekens voor je shetlander of pony

Voor je shetlander of pony op zoek naar een fleecedeken, regendeken, vliegendeken of winterdeken? Wij hebben de leukste voor je uitgezocht! Met een paardendeken geef je pony wat meer comfort bij verschillende weerstypen.

Welk soort paardendeken heb je nodig?

  • Een winterdeken gebruik je als je pony in de winter buiten staat.
  • Een regendeken is onmisbaar in ons klimaat en is bedoeld om je pony droog en op temperatuur te houden.
  • Een uitrijdeken kun je gebruiken je tijdens het paardrijden.
  • Een fleecedeken doe je op na het rijden om transpiratie op te vangen en om te zorgen dat de afkoelperiode verlengt wordt. Op deze manier voorkom je stijve spieren of blessures. Een fleecedeken is licht van gewicht, dun en ademend en tegelijkertijd blijft je pony lekker warm.  
  • Wil je insecten weren dan kun je een vliegendeken op je pony leggen. Deze beschermt je pony tegen hinderlijke insecten die irritaties bij je pony kunnen veroorzaken.
  • Een zomerdeken helpt je pony koel te blijven op warme dagen. Dit komt doordat deze gemaakt zijn van lichtgewicht en ademend materiaal. Tevens beschermt een zomerdeken tegen de UV-straling van de zon. 

Paardendekens wassen

Dunne en/of kleine paardendekens voor shetlander of pony passen in de wasmachine. Zorg dat je het meeste vuil en haren er af hebt geborsteld. Was een waterdicht deken op 30 graden en een gewone deken op 40 graden. Kies een programma met de laagste centrifugeerstand. Doe de deken niet in de droger! Hang de deken over een rek om te drogen. Eventueel kun je het daarna nog behandelen met een waterproof spray. 

Wil je geen paardenharen en vuil in je wasmachine? Je kunt je paardendeken ook professioneel laten reinigen.

Koop je paardendeken voor shetlander of pony online bij Ruiterkids.nl

We hebben de paardendekens voor shetlander of pony niet in de winkel op voorraad. Bestel deze online en je hebt het in ongeveer 5 werkdagen in huis!

Onze voordelen

 Speciaal voor kinderen
 Goede prijs-kwaliteit
 Gratis cadeauservice
 Persoonlijk advies

Bezoek onze winkel

Torenlaan 88 - Baarn (terrein manege Zonneveld)

Openingstijden

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

Mail ons jouw foto!We vinden het altijd heel erg leuk om foto's te ontvangen! Vind je het leuk jouw kind terug te zien op de website? Lees dan even de info.

Populair!

Paarden horloge € 24,95

Volgs ons

  

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss