Sorteer op
Sorteer op

Zadeldekjes voor paard en pony

Een zadeldek, ook wel sjabrak genoemd, doe je onder het zadel en zorgt ervoor dat het zadel comfortabel op de rug van het paard of de pony rust en niet gaat schuren. We hebben zadeldekjes is de maten mini-shetland, shetland, pony, cob en full. In dressuur en veelzijdigheid.

Zadeldekjes zijn ademend, nemen het zweet op en verminderen huidirritaties bij je paard of pony. Bovendien zijn ze ook nog eens leuk om te zien! We hebben zadeldekjes in effen kleuren maar ook met een printje. Wil je helemaal shinen? Dan hebben we ook zadeldekjes met glitters!

Zadeldekje wassen

Je kunt zadeldekjes gewoon in de wasmachine wassen. Borstel eerst het ergste vuil en haren er van af. Sluit klittenbandsluitingen om pillen te voorkomen. Kies een wasprogramma op 30 graden. Stop het zadeldekje niet in de droger! Zodra het wasprogramma klaar is haal je het zadeldekje eruit en trek je het weer in model. Hang het dan over een rekje om te drogen. Zitten er erg veel kreukels in dan kun je met een strijkijzer op een lage temperatuur deze er uit strijken. 

Koop je zadeldekjes online bij Ruiterkids.nl

Shop je zadeldekjes voordelig, makkelijk en snel bij Ruiterkids.nl. Langskomen in onze gezellige winkel in Baarn kan natuurlijk ook!

Onze voordelen

 Speciaal voor kinderen
 Goede prijs-kwaliteit
 Gratis cadeauservice
 Persoonlijk advies

Bezoek onze winkel

Torenlaan 88 - Baarn (terrein manege Zonneveld)

Openingstijden
 

ZATERDAG 23 OKTOBER A.S. GESLOTEN!

Zaterdag  : 10.00-16.00 uur
Woensdag: 13.30-17.00 uur
Vrijdag     : 13.30-17.00 uur

Mail ons jouw foto!


Wij vinden het altijd heel erg leuk om foto's te ontvangen! Vind je het leuk jouw kind terug te zien op de website? Lees dan even de info.
 

Complete wedstrijdsets

Complete wedstrijdsets, ook voor jongens! Vanaf € 90,75

Volgs ons

  

© 2019 - 2021 Ruiterkids.nl | sitemap | rss