per pagina
Sorteer op
    13 - 18 van 18 resultaten
  • 1
  • 2

Paardrijhandschoenen

Paardrijhandschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting van een ruiter. Ze bieden bescherming en comfort aan de handen tijdens het rijden. Tijdens het rijden kunnen de handen van een ruiter worden blootgesteld aan zon, wind en regen. Dit kan leiden tot gebarsten en pijnlijke handen. Het dragen van handschoenen kan dit voorkomen en zorgt voor extra comfort tijdens het rijden.

Daarnaast bieden handschoenen ook extra grip op de teugels. Als een paard "trekkerig" is kunnen teugels al gauw blaren geven tussen de vingers. Ook daarvoor zijn paardrijhandschoenen dus bedoeld. 

Paardrijhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Het is belangrijk om een paar handschoenen te kiezen die goed passen en comfortabel zijn om te dragen. Handschoenen die te strak zijn, kunnen de bloedstroom naar de handen beperken en handschoenen die te los zitten, kunnen de grip op de teugels verminderen.

Zomer rijhandschoenen

In de zomer kun je kiezen voor een dunne rijhandschoen. Deze zijn van dun maar zeer sterk materiaal en voelen als een tweede huid. We hebben ook ruiterhandschoenen van bijvoorbeeld katoen.

Winter rijhandschoenen

Winter rijhandschoenen zijn fleece gevoerd zodat je geen koude handen krijgt tijdens het paardrijden. 

Uiteraard hebben al onze rijhandschoenen een antislip aan de binnenzijde voor een goede grip op de teugels. Voor kleinste ruitertjes zijn er dungebreide rijhandschoenen in leuke kleurtjes! Zo vind je bij iedere paardrij outfit bijpassende paardrijhandschoenen. 

© 2019 - 2024 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel