Maak kennis met Ruiterkids en bekijk het promo filmpje.

Het ontstaan van Ruiterkids.nl

Toen mijn dochter op paardrijden wilde, merkte ik dat het “Penny-meisje” van vroeger nog ergens in mij verstopt zat. Vol enthousiasme gingen we op pad voor paardrijkleding. Maar dat viel even tegen! Alles was zó duur en niet echt gericht op kinderen. Toen is het zaadje voor de webshop geplant.

Op 1 april 2011 ben ik de webshop gestart en sinds 21 april 2018 heb ik daar een fysieke winkel bij. Heerlijk om de klanten ook persoonlijk te ontmoeten en feedback te krijgen op de producten. En ik geniet nog het meest als kinderen helemaal trots met hun aankopen m'n winkel verlaten!

Betaalbare paardrijkleding voor kinderen

Je kunt bij mij terecht voor betaalbare paardrijkleding van goede kwaliteit speciaal voor de jonge ruiter. Alle artikelen zijn onderling goed te combineren.

Hoewel ik me voornamelijk richten op kinderen, hebben we paardrijlaarzen, jodhpurs, chaps, caps, kousen en handschoenen ook in volwassenmaten. 

Vier je een feestje? Ook voor paarden feestversiering en een paardencadeautje kun je bij mij terecht.

Waarom bij Ruiterkids.nl kopen?

  • Speciaal voor kinderen!
  • Betaalbaar & goede kwaliteit
  • GRATIS cadeau inpakservice
  • Ik denk mee en adviseer je graag
  • Aangesloten bij WebwinkelKeur

Aangesloten bij WebwinkelKeur

Sinds 10-02-2021 is de webshop aangesloten bij WebwinkelKeur. Dit betekent dat we voldoen aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Dit onderstreept nogmaals de betrouwbaarheid van Ruiterkids.nl.

Extra zekerheden voor de consument

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen.

Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij ons te kopen.

Bestel online of kom langs in de ruitersportwinkel voor kinderen in Baarn

Bestel online of kom langs in mijn gezellige ruitersportwinkel voor kinderen in Baarn!

Niets missen?

Wil je geen nieuws en exclusieve acties mislopen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Yvonne Tempelaars
Eigenaar

 

© 2019 - 2023 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

I.v.m. vakantie worden bestellingen pas op maandag 12 juni a.s. verzonden. Op de homepage en in de winkelwagen vind je een kortingscode als bedanktje voor je geduld.