< terug naar blog

Ruiterkids, ruitersport winkel in Baarn

Ruiterkids is de ruitersport winkel voor Baarn en omgeving. Ik richt mij specifiek op kinderen en bied alles aan wat nodig is om veilig paard te rijden. Van paardrijkleding, rijbroeken, bodyprotectors, rijlaarzen en caps tot accessoires en zelfs paarden feestartikelen en paarden cadeautjes

Klanttevredenheid vind ik erg belangrijk net als persoonlijke aandacht. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor elke klant en in gesprek te gaan met ouders en kinderen over hun behoeften en interesses. Dit zorgt ervoor dat elke klant met de juiste spullen, tevreden de deur uitgaat. 

Het ontstaan

Het is grappig hoe dingen kunnen lopen: de eigenaar van manege Zonneveld in Baarn, benaderde mij met de vraag of ik als standhouder bij een evenement op de manege aanwezig wilde zijn. Dat wilde ik uiteraard graag. Dit was zo goed bevallen dat ik in de dagen erna de stoute schoenen aantrok en vroeg of zij misschien een plekje voor mij hadden om een fysieke winkel te starten. En er stond inderdaad een ruimte leeg! Die werd voorheen gebruik als quarantaine stal voor zieke paarden, maar werd eigenlijk niet meer gebruikt. Omdat zij een ruitersport winkel een mooie aanvulling vonden op hun activiteiten en omdat ik een ruimte zocht, was de deal snel gemaakt! Na enige verbouwingswerkzaamheden kon ik op 21 april 2018 de deur van de ruitersport winkel in Baarn openen. Mijn winkel is knus en gezellig, ook klein, maar ik heb wél alles! 

Kom langs in de ruitersport winkel in Baarn 

Als je op zoek bent naar een ruitersportwinkel voor kinderen in Baarn, dan is Ruiterkids de perfecte plek. Met een uitgebreid assortiment van rijkleding en accessoires biedt de winkel alles wat nodig is om kinderen veilig en comfortabel te laten paardrijden. Kom gezellig langs! Check voor je komt even de openingstijden op de website. Het adres is: Torenlaan 88 in Baarn (terrein manege Zonneveld).

© 2019 - 2024 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel