Feest & cadeaus

Feest & cadeaus in paardenstijl! Een paardenfeestje is natuurlijk een must voor de verjaardag van een echte paardengek! Daarom heeft Ruiterkids allerlei paarden feestartikelen om van een verjaardag een echt paardenfeestje te maken! Je kunt bij Ruiterkids terecht voor slingers, ballonnen, bordjes, bekertjes, servetten, uitnodigingen en uitdeelzakjes natuurlijk alles met paarden erop!

Paardencadeaus

Paardencadeaus daar doe je een paardengek echt een plezier mee. Want alles waar paarden op staan is goed! Ruiterkids heeft boeken van Paardenpraattv, crafty ponies, tassen, sieraden, sleutelhangers, schoolspullen en spulletjes voor een paarden kinderkamer. En alles met....natuurlijk...paarden erop!
Geen keuze kunnen maken? Koop dan een cadeaubon van Ruiterkids.nl. Dat valt altijd in de smaak.

Koop je paardencadeaus en alles voor je paardenfeestje online bij Ruiterkids.nl

Shop je paardencadeaus en alles voor je paardenfeestje, voordelig, makkelijk en snel bij Ruiterkids.nl. Langskomen in de gezellige winkel in Baarn kan natuurlijk ook!

klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

kom gezellig langs

Adres:

Ruiterkids.nl
Torenlaan 88
3743 HJ Baarn 
(terrein manege Zonneveld)

Openingstijden:

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

klantfoto

Ik vind het altijd erg leuk om foto's van klanten te ontvangen! Vind jij het ook leuk je kind terug te zien op de site? Klik dan hier voor meer info.

populair

Rijlegging Nina

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss