per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 26 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Paardrijkleding voor kinderen in de sale

Als ouder weet je hoe snel kinderen groeien. Wat vorig seizoen nog perfect paste, is nu opeens te klein geworden. Dit geldt uiteraard ook voor paardrijkleding voor kinderen. Gelukkig gaat er bij Ruiterkids regelmatig paardrijkleding in de sale, waardoor je je kleine ruiter kunt voorzien van de benodigde uitrusting zonder je bankrekening te plunderen. 

Variatie in stijl en maatvoering

Tijdens de sale is er vaak nog een ruime keuze van paardrijkleding beschikbaar in verschillende stijlen en maten. Dit betekent dat je gemakkelijker iets kunt vinden dat bij de smaak en lichaamsbouw van je kind past. Kinderen hebben vaak specifieke voorkeuren als het gaat om kleuren en ontwerpen en tijdens een sale is de kans groter dat je iets vindt dat aan hun wensen voldoet voor een kleine prijs.

Bovendien groeien kinderen snel, wat betekent dat je mogelijk meerdere maten paardrijkleding nodig hebt gedurende het jaar. Tijdens een sale kun je verschillende maten inslaan, zodat je altijd passende kleding voor je kinderen hebt, zonder de volle prijs te betalen.

Bespaar niet op veiligheid 

Het is belangrijk om niet te besparen op de veiligheid van je kinderen. Zorg ervoor dat de veiligheidsuitrusting voldoet aan de geldende normen en dat het de juiste pasvorm heeft. Koop de artikelen die minder belangrijk zijn gerust in de sale. Denk dan bijvoorbeeld aan een paardrijbroek of een leuk paardenshirt. Bij Ruiterkids vind je vooral bovenkleding in de sale.

Tips voor het vinden van paardrijkleding voor je kind in de sale

Houdt rekening met onderstaande punten om paardrijkleding voor je kind in de sale te vinden:

1. Einde van het seizoen
Aan het einde van een seizoen gaat alles wat over is de sale in. Dit is omdat ik ruimte moet maken voor de nieuwe collectie. In de praktijk zijn de rijbroeken van het seizoen vaak wel uitverkocht en gaat het voornamelijk om bovenkleding. 

2. Nieuwsbrief
Meld je aan voor nieuwsbrief, dan mis je geen aanbieding en ben je als eerste op de hoogte van de sale.

3. Plan vooruit
Koop niet alleen wat je kinderen op dit moment nodig hebben, maar denk ook aan wat ze in de toekomst nodig zullen hebben. Koop grotere maten als je weet dat je kind snel zal groeien.

Paardrijkleding voor je kind in de sale bij Ruiterkids.

Paardrijkleding voor je kind koop je nog voordeliger in de sale bij Ruiterkids. Neem eens een kijkje, wie weet zit er wat voor je bij! Bespaar niet op de veiligheid (cap, bodyprotector) en houdt bovengenoemde tips in gedachten. Zo kunnen jij en je kind genieten van veilige en stijlvolle paardrijavonturen.

Β© 2019 - 2024 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

I.v.m. vakantie wordt je bestelling pas op maandag 10 juni a.s. verzonden. Bedankt voor je geduld!