Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Paarden sieraden en paarden sleutelhangers voor kinderen

Paarden sieraden en paarden sleutelhangers zijn leuke en populaire cadeau-ideeën voor kinderen die van paarden houden. Er zijn veel verschillende soorten paarden sieraden en sleutelhangers beschikbaar, van eenvoudige paardenhoefijzers tot sierlijke paardenhoofden. Hieronder bespreken we enkele van de beste opties voor paarden sieraden en sleutelhangers voor kinderen.

Paarden sieraden voor kinderen

Paarden armbanden

Paarden armbanden zijn leuke paarden sieraden voor kinderen en een trendy manier om hun liefde voor paarden te tonen. Er zijn veel verschillende soorten paarden armbanden beschikbaar, waaronder armbanden met paardenhoefijzers. Sommige armbanden zijn versierd met bedels die bij het thema paardrijden passen. We hebben ook leuke stemmingsarmbandjes. Deze eenhoorn stemmingsarmband verkleurt afhankelijk van hoe jij je voelt! 

Paarden kettingen

Paarden kettingen zijn een mooie manier voor kinderen om hun liefde voor paarden te uiten. Er zijn veel verschillende soorten paarden kettingen beschikbaar, waaronder kettingen met paardenbedel, ketting met bit en ketting met stijgbeugel.

Paarden oorbellen

Als je het hebt over paardensieraden voor kinderen dan kunnen paarden oorbellen natuurlijk niet ontbreken.  Er zijn veel verschillende soorten paarden oorbellen beschikbaar, waaronder oorbellen met paardenhoofden en paardenhoefijzers Sommige oorbellen zijn versierd met steentjes om ze extra opvallend te maken.​

Paarden kinderhorloge

Je vindt bij ons ook een gaaf paarden kinderhorloge. Leuk cadeau voor een kind dat net gaat klokkijken.

Paarden sleutelhangers voor kinderen

Paardensleutelhangers zijn een eenvoudige en populaire manier voor kinderen om hun liefde voor paarden te tonen. Deze sleutelhangers zijn bij ons verkrijgbaar in hout of met een plastic paardje.

Koop je paarden sieraden en paarden sleutelhangers voor kinderen bij Ruiterkids.nl

Koop je paarden sieraden en paarden sleutelhangers voor kinderen voordelig, makkelijk en snel bij Ruiterkids.nl. Langskomen in de gezellige winkel in Baarn kan natuurlijk ook!

© 2019 - 2023 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

I.v.m. vakantie worden bestellingen pas op maandag 12 juni a.s. verzonden. Op de homepage en in de winkelwagen vind je een kortingscode als bedanktje voor je geduld.