Sorteer op
Sorteer op

Kinder wedstrijdjasje voor het paardrijden

Ben je zover met paardrijden dat je mee gaat doen met proefjes en wedstrijden? Dan heb je een wedstrijdjasje nodig. De rijjasjes die Ruiterkids verkoopt zijn allemaal van soepel materiaal. Qua kleur zijn er geen regels voor de rijjas, als het maar een colbert type is. De meeste kinderen kiezen voor een zwart of donkerblauw wedstrijdjasje. Of kies voor blingbling! Ruiterkids heeft namelijk ook hele mooie glitter wedstrijdjasjes. 
Is het erg warm weer? Dan kan de wedstrijdleiding besluiten dat er zonder wedstrijdjasje gereden mag worden. Het is dan wel verplicht om een wedstrijdshirt te dragen met een hoog kraagje.

Koop je kinderrijjasje online bij Ruiterkids.nl

Shop het rijjasje voor je kind voordelig, makkelijk en snel bij Ruiterkids.nl. Langskomen in de gezellige winkel in Baarn kan natuurlijk ook!

klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

kom gezellig langs

Adres:

Ruiterkids.nl
Torenlaan 88
3743 HJ Baarn 
(terrein manege Zonneveld)

Openingstijden:

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

klantfoto

Ik vind het altijd erg leuk om foto's van klanten te ontvangen! Vind jij het ook leuk je kind terug te zien op de site? Klik dan hier voor meer info.

populair

Rijlegging Nina

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss