Ruiterkleding voor kinderen

Als je kind gaat paardrijden heeft het speciale ruiterkleding nodig. Denk hierbij in ieder geval aan de basis:  paadrijbroek, rijlaarzen en een paardrijcap. Weet je kind zeker dat het door wil gaan met paardrijden, dan kun je er voor kiezen de ruiterkleding uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een bodyprotector voor de veiligheid. Of een leuk shirt of vest met paarden erop. Natuurlijk mogen dan een paar mooie paardrijsokken en rijhandschoenen niet ontbreken.

Is je kind zover dat het proefjes gaat rijden of mee gaat doen aan wedstrijdjes? Dan zit je bij Ruiterkids ook goed. In het assortiment ruiterkleding vind je een ruime keuze aan wedstrijdkleding. Je kunt gaan voor een complete wedstrijdset maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alles los kopen. 

Wisselende collectie ruiterkleding

Elk seizoen wisselt de collectie ruiterkleding.  Denk in de winter bijvoorbeeld aan extra warme ruiterkleding, zoals gevoerde rijlaarzen, warme handschoenen, thermorijbroeken, sokken met een dikke badstof zool, shirts met lange mouwen, vestjes enz.
In de zomer kun je denken aan dunne sokken, zomer rijhandschoenen, paardrijleggings en natuurlijk bijpassende shirts en vestjes. 
Voor al de kleding geldt: goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, trendy kleuren en designs. Kortom: mix en match!

Koop de ruiterkleding voor je kind online bij Ruiterkids.nl

Shop de ruiterkleding voor je kind, voordelig, makkelijk en snel bij Ruiterkids.nl. Langskomen in de gezellige winkel in Baarn kan natuurlijk ook!

klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

kom gezellig langs

Adres:

Ruiterkids.nl
Torenlaan 88
3743 HJ Baarn 
(terrein manege Zonneveld)

Openingstijden:

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

klantfoto

Ik vind het altijd erg leuk om foto's van klanten te ontvangen! Vind jij het ook leuk je kind terug te zien op de site? Klik dan hier voor meer info.

populair

Rijlegging Nina

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss