Ruilen en Retourneren

Het kan altijd gebeuren dat een artikel niet past of niet aan de verwachtingen voldoet. Dat is jammer maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren. En.. bij ons geen gedoe met een waardebon, je krijgt gewoon (binnen 5 werkdagen) je geld terug! Ruilen mag natuurlijk ook! 

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Hoe retourneer je:

1. Controleer eerst of jouw retour aan de volgende voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn;
- Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden;
- Eventuele labels/kaartjes dienen nog aan het artikel te zitten.

2. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening maar je kunt bij ons een voordelig retourlabel aanvragen via: info@ruiterkids.nl

Let op: je kunt niet van het retourlabel gebruik maken als je niet de mogelijkheid hebt tot printen. In dat geval kun je het pakketje laten frankeren bij PostNL.

Vermeld in je mail:

- Wat je wilt retourneren
- Het ordernummer en de naam waarop de bestelling is geplaatst

3. Vervolgens ontvang je per mail een retourlabel en een betaallink van € 4,10 of € 5,65 (brievenbuspakketje met track en trace of pakketpost). De afzender van de mail is MyParcel (namens Ruiterkids.nl)

Voor BE zijn de kosten van een retourlabel  € 9,25.

4. Vul het retourformulier in.

Ben je niet in de mogelijkheid om het retourformulier te printen? Dan mag je de gegevens die op het retourformulier staan, overschrijven en in het pakje erbij doen. 

5.Verpak de artikelen weer in de originele verpakking en doe het ingevulde retourformulier erbij.

6. Print het retourlabel uit en plak het op het pakket en breng het naar een PostNL punt.

Ben je niet in de gelegenheid om te printen? Dan kun je ook géén gebruik maken van een retourlabel. In dat geval schrijf je het retouradres op de verpakking:

Ruiterkids.nl
Struisgras 11
3755 WB Eemnes

7. Breng het naar een PostNL servicepunt en laat het frankeren. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van ons retourlabel dan heb je die al betaald via de betaallink.

8. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor Klarna achteraf betalen gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur en krijg je binnen enkel werkdagen van Klarna een aangepaste factuur.

9. Wil je een artikel ruilen? Geef dit aan op het retourformulier. Je betaalt bij ons over de nieuw te versturen artikelen géén verzendkosten.

10. Stuur je de gehele bestelling terug, dan ontvang je het totale aankoopbedrag, binnen 5 werkdagen, weer terug op je rekening. Dus ook de eventuele verzendkosten van je originele bestelling. Let op: de verzendkosten voor het terugsturen zijn wel voor je eigen rekening.

Stuur je een gedeelte van de bestelling terug, dan ontvang je alleen het aankoopbedrag, binnen 5 werkdagen, van deze artikelen terug.

Ruilen of retourneren in de winkel

Je kunt er ook voor kiezen om in de winkel je bestelling te ruilen of te retourneren. 

Onze voordelen

 Speciaal voor kinderen
 Goede prijs-kwaliteit
 Gratis cadeauservice
 Persoonlijk advies

Bezoek onze winkel

Torenlaan 88 - Baarn (terrein manege Zonneveld)

Openingstijden

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

Mail ons jouw foto!We vinden het altijd heel erg leuk om foto's te ontvangen! Vind je het leuk jouw kind terug te zien op de website? Lees dan even de info.

Populair!

Joggingpak/huispak € 29,95

Volgs ons

  

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss