Niet tevreden? Geld terug.

Niet helemaal tevreden? Geen zorgen, retourneren is makkelijk. Voeg het ingevulde retourformulier toe aan je retour. Geen printer? Doe dan een briefje bij je retour met ordernummer, naam en eventueel de retourreden. Je krijgt gewoon je geld terug, geen gedoe met waardebonnen.

Pakket ontvangen met PostNL? 

In de track en trace mail van PostNL vind je een link voor een voordelig retourlabel. Heb je die mail niet meer? Vraag dan een retourlabel aan via info@ruiterkids.nl. Geen printer? Geeft dat aan en ontvang een barcode. Voor brievenbuspakketjes kost retourneren € 4,15 en voor pakketten € 5,95. Je krijgt het retoulabel en betaallink per e-mail van MyParcel.

Pakket ontvangen met DHL?

Maak je eigen retourlabel aan bij DHL voor € 3,95 (brievenbuspakketje) of € 5,95 (pakket). Kies voor bezorging op huisadres. Het retouradres vind je op het retourformulier.

Retour vanuit België

Een retour vanuit België kost € 9,75 met DHL. Als je een goedkopere optie hebt mag je die uiteraard ook gebruiken. Het retouradres staat op het retourformulier.

Verkeerd of defect artikel ontvangen?

Dan betaal je uiteraard geen retourkosten. Neem in dat geval even contact op: info@ruiterkids.nl


Voorwaarden voor het retourneren

Je hebt 14 dagen na ontvangst om te annuleren en nogmaals 14 dagen om te retourneren. Wil je iets ruilen? Plaats dan een nieuwe bestelling. 
Controleer voor je iets retour stuurt of je aan de voorwaarden voldoet: in originele staat en verpakking. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen.


Hoe krijg ik mijn geld terug?

Na ontvangst van je retour sturen we een bevestigingsmail. Terugbetalingen gaan als volgt:

  • iDeal: binnen 5 werkdagen op je bankrekening.
  • Creditcard of Klarna: maximaal 14 dagen.
  • Bij een deelretour krijg je binnen 5 werkdagen een aangepaste factuur van Klarna.

Ruilen of retourneren in de fysieke winkel

Ruilen of retourneren in de fysieke winkel? Het aankoopbedrag ontvang je niet contant maar wordt teruggestort op dezelfde wijze waarop de order is betaald. 

© 2019 - 2023 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel