Ruilen en Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met zorg en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voor komen dat je toch niet tevreden bent. Jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren. En.. bij ons geen gedoe met een waardebon, je krijgt gewoon je geld terug! Ruilen mag natuurlijk ook! 

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Zijn je aankopen voor 5 december of kerst bestemd? Dan hanteren wij géén retourtermijn. Wel verwachten wij de te retourneren artikelen zo snel mogelijk na 5 december of kerst retour.

Hoe retourneer je:

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden
- Eventuele labels/kaartjes dienen nog aan het artikel te zitten.

2. Meldt via de mail dat je een retour gaat versturen: info@ruiterkids.nl

3. Klik HIER voor het retourformulier en vul het in.

Ben je niet in de mogelijkhed om het retourformulier te printen? Geen probleem! Je mag de gevraagde gegevens die op het retourformulier staan, overschrijven en in het pakje erbij doen. 

4.Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking en doe het ingevulde retourformulier erbij.

5.Schrijf het retouradres op de verpakking:

Ruiterkids.nl
Struisgras 11
3755 WB Eemnes

5. Breng het naar een PostNL servicepunt en laat het frankeren. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag z.s.m., maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug op jouw bankrekening. Heb je voor Klarna gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur.

7. Wil je een artikel ruilen? Geef dit aan op het retourformulier. Je betaalt bij ons over de nieuw te versturen artikelen géén verzendkosten.

8. Wanneer de gehéle bestelling wordt geretourneerd, worden de bij de bestelling betaalde verzendkosten teruggestort. Indien een gedeelte van de bestelling wordt geretourneerd, wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort.

Ruilen of retourneren in de winkel

Je kunt er ook voor kiezen om in de winkel je bestelling te ruilen of te retourneren. Klik hier voor het adres en de openingstijden.

 

Onze voordelen

 Speciaal voor kinderen

 Goede prijs-kwaliteit

 GRATIS cadeauservice

 Persoonlijk advies

Maak een afspraak

Sale

Red Horse vest Mackenzie €39,95  € 24,95!!
Laatste maten, OP=OP!

Meest verkocht

Startersset € 92,85

Shirt Toppie € 11,95

Sokken hoefijzer € 6,59

Zomer handschoenen €15,95

Waakbordje € 6,95

© 2019 - 2021 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel