Ruilen en Retourneren

Het kan altijd gebeuren dat een artikel niet past of niet aan de verwachtingen voldoet. Dat is jammer maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren. En.. bij ons geen gedoe met een waardebon, je krijgt gewoon (binnen 5 werkdagen!) je geld terug. Ruilen mag natuurlijk ook. 

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Hoe retourneer je:

1. Controleer eerst of jouw retour aan de volgende voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn;
- Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden;
- Eventuele labels/kaartjes dienen nog aan het artikel te zitten.

2. Vraag bij ons een voordelig retourlabel aan: info@ruiterkids.nl. Let op: De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening maar via ons is dit voordeliger.

3. Vervolgens ontvang je per mail een retourlabel en een betaallink van € 4,10 of € 5,65 (brievenbuspakketje met track en trace of pakketpost). De afzender van de mail is MyParcel (namens Ruiterkids.nl)

Voor BE zijn de kosten van een retourlabel  € 9,25.

4. Voeg het ingevulde retourformulier bij je retour.

5. Print het retourlabel uit en plak het op het pakket en breng het naar een PostNL punt.

6. Bewaar je afgiftebewijs totdat je retour verwerkt is.
 


Ik heb geen print mogelijkheid, wat nu?

Ben je wel in het bezit van een smartphone? Dan kan ik je een barcode toesturen. De medewerkers op de PostNL locatie scant dan de code vanaf jouw telefoon. Geef bij mij even aan dat je een barcode wilt krijgen in plaats van een retourlabel die geprint moet worden.
Let op: deze optie is alleen mogelijk bij pakketten, niet bij brievenbuspakketjes.


Ik heb geen print mogelijkheid en ook geen smartphone, wat nu?

1. Je kunt niet van de voordeligere retourservice gebruik maken als je geen mogelijkheid tot printen hebt en ook niet in het bezit bent van een smartphone. Schrijf in dat geval het retouradres op je pakketje:

​Ruiterkids.nl
Struisgras 11
3755 WB  Eemnes.

2. Voeg de pakbon toe en schrijf daarop de retourreden en of je een ander artikel wilt ontvangen of geld terug wilt.

3. Breng het naar een PostNL servicepunt en laat het frankeren. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

4. Bewaar je afgiftebewijs totdat je retour verwerkt is.

Goed om te weten

Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor Klarna achteraf betalen gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur en krijg je binnen 5 werkdagen van Klarna een aangepaste factuur.

Wil je een artikel ruilen? Geef dit aan op het retourformulier of pakbon. Je betaalt bij ons over de nieuw te versturen artikelen géén verzendkosten.

Stuur je de gehele bestelling terug, dan ontvang je het totale aankoopbedrag terug. Dus ook de eventuele verzendkosten van je originele bestelling. Let op: de verzendkosten voor het terugsturen zijn wel voor je eigen rekening.

Stuur je een gedeelte van de bestelling terug, dan ontvang je alleen het aankoopbedrag van deze artikelen terug.

Ruilen of retourneren in de winkel

Je kunt er ook voor kiezen om in de winkel je bestelling te ruilen of te retourneren. 

klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

kom gezellig langs

Adres:

Ruiterkids.nl
Torenlaan 88
3743 HJ Baarn 
(terrein manege Zonneveld)

Openingstijden:

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

klantfoto

Ik vind het altijd erg leuk om foto's van klanten te ontvangen! Vind jij het ook leuk je kind terug te zien op de site? Klik dan hier voor meer info.

populair

Rijlegging Nina

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss