Over mij 

Vroeger was ik een echt paardenmeisje. Ik was elke dag op de manege te vinden. Was het niet om te rijden dan was het wel om paarden te poetsen of om te helpen. Ik vond het heerlijk om bij de paarden te zijn. Op een gegeven moment kreeg ik andere interesses en ben ik met paardrijden gestopt. 

Járen later, toen mijn dochter op paardrijden wilde, merkte ik dat het "Penny-meisje" van vroeger nog ergens in mij verstopt zat. Vol enthousiasme gingen we op pad om paardrijkleding te kopen. Maar dat viel even tegen!  Alles was zó duur en gericht op volwassenen, niet op kinderen. Ik miste de frisse kleurtjes, leuke printjes en behulpzaam personeel voor advies. Dat moest toch anders kunnen? Zo is het zaadje voor de webshop geplant en ben ik op 1 april 2011 de webshop gestart.

Mijn missie 

Mijn missie is ervoor te zorgen dat jouw kind vol zelfvertrouwen en plezier kan genieten van het paardrijden, zonder dat het een aanslag is op je portemonnee. Met zorg heb ik een collectie samengesteld van betaalbare paardrijkleding, waarbij comfort en veiligheid voorop staan.

Bestel bij Ruiterkids.nl

Ontdek de wereld van de ruitersport voor kinderen bij Ruiterkids.nl! Ik sta voor je klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte paardrij outfit voor jouw jonge ruiter. 

Hopelijk tot gauw!

Yvonne Tempelaars
eigenaar Ruiterkids

P.s.: wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en profiteren van exclusieve acties? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

© 2019 - 2024 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel