Sorteer op
Sorteer op

Complete wedstrijdsets voor kinderen 

Ruiterkids verkoopt complete wedstrijdsets voor kinderen. Deze sets bevatten alles om goed voor de dag te komen. Alle sets bestaan in ieder geval uit een rijjasje, een witte paardrijbroek, witte paardrijhandschoenen een bib (los kraagje)met een plastron of een wedstrijdshirt. Wil je helemaal "shinen" dan is er zelfs een set met een glitter wedstrijdjasje! Een haaraccessoire kun je er los bij kopen.
Alle wedstrijdkleding die Ruiterkids verkoopt voldoet aan de kledingvoorschriften van de KNHS.

Natuurlijk hoef je geen complete wedstrijdset voor je kind te kopen. Je ook ook zelf je wedstrijdoutfit samenstellen. Ruiterkids verkoopt ook losse wedstrijdjasjes, witte paardrijbroeken, witte paardrijhandschoenen, bib met plastron, haaraccessoires, wedstrijdshirts en plastronspelden. En vergeet je paard of pony niet wedstrijdklaar te maken! Neem eens een kijkje in ons assortiment aan verzorgingsproducten en poetsspullen.

Koop een complete wedstrijdset voor je kind online bij Ruiterkids.nl

Koop de wedstrijdkleding voor je kind voordelig, makkelijk en snel bij Ruiterkids.nl. Langskomen in de gezellige winkel in Baarn kan natuurlijk ook!

⭐⭐⭐⭐ Net setje voor nette prijs. Marielle

© 2019 - 2023 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

I.v.m. vakantie worden bestellingen pas op maandag 12 juni a.s. verzonden. Op de homepage en in de winkelwagen vind je een kortingscode als bedanktje voor je geduld.