Sorteer op
Sorteer op

Haaraccessoires voor paardrijwedstrijden

Bij lang haar heb je een haaraccessoire nodig bij het rijden van een proefje of paardrijwedstrijd. Dat is mooier dan dat je haren los wapperen onder je cap. Bovendien is het niet alleen mooier maar ook verplicht. Je kunt kiezen uit een haarnetje die je over een donut doet. Maar Ruiterkids verkoopt ook haarstrikken. Dat is een netje met een clip en strik er aan vast. Of kies voor een haar scrunchiee: een super chique haarelastiek met parels! Zorg er voor dat je de knot zo laag mogelijk maakt zodat hij goed onder de paardrijcap uit komt.

Witte paardrijhandschoenen voor wedstrijden

Witte rijhandschoenen zijn verplicht bij wedstrijden/proefjes. Ze hebben anti slip aan de binnenkant om te voorkomen dat de teugels door je vingers glippen. De ruiterhandschoenen moeten wit zijn zodat de jury je handen goed kan zien.

Koop je haaraccessoires of paardrijhandschoenen voor wedstrijden online bij Ruiterkids.nl

Koop de je haaraccessoire of rijhandschoenen, voordelig, makkelijk en snel bij Ruiterkids.nl. Langskomen in de gezellige winkel in Baarn kan natuurlijk ook!

© 2019 - 2023 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

I.v.m. vakantie worden bestellingen pas op maandag 12 juni a.s. verzonden. Op de homepage en in de winkelwagen vind je een kortingscode als bedanktje voor je geduld.