< terug naar blog

Ponykamp

Het hele jaar kijk je er al naar uit, ponykamp! Als paardengek is er geen betere manier om je vakantie door te brengen dan op een ponykamp. De hele week staat alles in het teken van pony’s. En wat is er nou leuker dan dat?! Het is de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken, paard te rijden en gewoon te genieten van alles wat met paarden te maken heeft.

Naast dat je veel nieuwe vrienden en vriendinnen maakt, ben je de hele dag bezig met paardrijden, poetsen, verzorgen en natuurlijk het pimpen van je pony! Wie vlecht zijn pony het mooist in? Steel met jouw pony de show!

Naast paardrijden en verzorgen zijn er vaak nog tal van andere activiteiten te doen op het kamp. Sommige ponykampen organiseren springlesjes, huifkartochten, buitenritten of je kunt er zelfs leren mennen!

Naast deze activiteiten zijn er nog een tal van activiteiten zonder pony: chillen bij het kampvuur, een bonte avond, film kijken, dropping en vaak ook zwemmen. 

Wat neem je mee op ponykamp

Natuurlijk moet je een aantal dingen meenemen op ponykamp. Denk hierbij aan:

- ID-bewijs
- Beddengoed
- Toiletartikelen
- Een goedgekeurde paardrijcap
- Paardrijbroeken (minimaal 2)
- Paardrijlaarzen of jodhpurs met chaps
- Paardrijsokken (meerdere paren)
- Je leukste paardenshirts
- Poetsspullen
- Vrijetijdskleding
- Zaklamp (met paarden erop!)
- Regenkleding
- Zwemspullen
- Paarden badlaken 
- Zakgeld. 

Vraag nog wel eventjes naar de paklijst bij je ponykamp om zeker te zijn dat je niks vergeet.

Voor welke leeftijd is ponykamp geschikt?

Ponykamp is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het maakt niet uit of je al jarenlang paardenliefhebber bent, of dat je nog nooit eerder op een paard hebt gezeten. Het is een geweldige manier om je liefde voor paarden te delen met andere kinderen en om nieuwe vaardigheden te leren.

Als je nog nooit op ponykamp bent geweest, dan is het zeker iets dat je moet proberen. Het is een ervaring die je nooit zult vergeten en die je voor de rest van je leven bij zal blijven. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffer, zet je cap op en ga op avontuur op ponykamp!

Nieuwsbrief

Wil je geen nieuws of speciale aanbiedingen missen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

 

 

© 2019 - 2024 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel