Online een kinder paardrijbroek kopen

Super makkelijk om een online een paardrijbroek voor je kind te kopen. Wij geven je wat tips waar je op kunt letten om zo de juiste paardrijbroek te vinden.

Het materiaal van paardrijbroeken

Je kunt als je online een paardrijbroek voor je kind koopt, natuurlijk niet voelen van welk materiaal de rijbroek is gemaakt. Wij hebben vooral veel paardrijbroeken van een gebreide katoen met elasthaan. De reden is heel simpel: dit voelt lekker zacht aan en dat vinden de meeste kinderen heel fijn zitten. Gebreide katoen is voor zowel de winter als de zomer geschikt.

Wil je voor de winter toch wat warmers, dan hebben wij rijleggings van windbestendige stof gevoerd met fleece.  

Wil je voor de zomers wat koelers, dan hebben we rijleggings van polyester met spandex. Polyester is een dunne maar sterke stof dat snel droogt. 

Rijbroeken met elastische enkelsluiting

Al onze rijbroeken hebben een elastische enkelsluiting in plaats van klittenband. Het voordeel hiervan is dat als de broek voor je kind te lang is, je deze makkelijker om kunt slaan zonder dat er een dikke prop in de laars ontstaat. 

Paardrijbroeken voor kinderen met een siliconen zit 

Tegenwoordig zie je steeds meer paardrijbroeken die voorzien zijn van een siliconen zit en/of siliconen kniestukken. Het voordeel hiervan is dat je kind stabieler in het zadel zit. Dit kan kinderen net wat meer zelfvertrouwen geven. 

Uiteraard kun je er ook voor kiezen een eenvoudigere paardrijbroek voor je kind aan te schaffen, zonder siliconen zit. Paadrijbroeken heb je tegenwoordig in allerlei kleuren dus je kind kan zelf kiezen wat hij of zij leuk vindt.

De juiste maat paardijbroek voor je kind

De pasvorm van rijbroeken verschilt per merk. Wij proberen altijd de pasvorm erbij te zetten. Is dit onverhoopt niet het geval, of heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Doordat wij ook een fysieke winkel hebben weten wij hoe de rijbroeken vallen. 

 

Onze voordelen

 Speciaal voor kinderen
 Goede prijs-kwaliteit
 Gratis cadeauservice
 Persoonlijk advies

Bezoek onze winkel

Torenlaan 88 - Baarn (terrein manege Zonneveld)

Openingstijden

Zaterdag   : 10.00-16.00 uur
Woensdag : 13.30-17.00 uur
Vrijdag       : 13.30-17.00 uur

Mail ons jouw foto!We vinden het altijd heel erg leuk om foto's te ontvangen! Vind je het leuk jouw kind terug te zien op de website? Lees dan even de info.

Populair!

Paarden horloge € 24,95

Volgs ons

  

© 2019 - 2022 Ruiterkids.nl | sitemap | rss