< terug naar blog

Kinderfeestje paardrijden    

Is jouw kleine meid een echte paardenliefhebber? Dan zal ze vast al enige tijd voor haar verjaardag begonnen zijn over een kinderfeestje paardrijden. Wij helpen je graag op weg met tips hoe je zo’n feestje tot een succes kan maken.

De organisatie

Het begint natuurlijk met een echte paardenuitnodiging. En dan de locatie van het kinderfeestje....
Meestal is het mogelijk om een kinderfeestje paardrijden te organiseren bij een manage in de buurt. Bij een partijtje krijg je vaak een rondleiding over de manege waar ze natuurlijk het één en ander vertellen. Verder leren de kinderen opzadelen, poetsen, mogen ze haren vlechten en gaan ze stappen op de pony’s waarbij ze leren sturen. Vaak wordt er ook nog wel wat geknutseld. Natuurlijk in het paarden thema! Een feestje voor iedere paardenliefhebber!

Paarden feestversiering

Om het themafeestje helemaal te laten slagen, mag paarden feestversiering niet ontbreken. Zo kan je thuis versieren voor als de jarige wakker wordt, maar ook de ruimte van de manage waar het feestje plaatsvindt. De feestartikelen voor een kinderfeestje paardrijden zijn bij ons ruim verkrijgbaar.

Zo hebben wij paardenballonnen die gelijk zorgen voor een gezellige sfeer en kinderen zijn er natuurlijk dol op. Deze ballonnen met paarden passen perfect in het thema en zijn daarom een musthave op een paardenfeestje.

Dan zijn er natuurlijk nog echte paardenslingers. Je kunt deze slingers heel goed combineren met de slingers die je al in huis hebt.

En maak de paarden feestversiering helemaal af met confetti. Erg leuk om de jarige mee te verrassen als ze binnenkomt of om bijvoorbeeld de tafel mee te versieren. De confetti heeft de vorm van paarden en past dus perfect in het thema!

Thema paarden feestje: de traktatie

Na de activiteiten in de manage zullen de buiken van de feestgangers ook gevuld moeten worden. Dek de tafel in stijl met leuke paarden servetten, paarden bekers en paarden feestborden. Zo wordt de tafel een waar paardenfeestje waarbij het eten eigenlijk niet meer uitmaakt.

Om het feestje nog een beetje te verlengen is het leuk om alle kinderen een traktatie mee te geven waar ze thuis nog van kunnen nagenieten. Natuurlijk helemaal in stijl.

Vul de paarden uitdeelzakjes met favoriet snoepgoed van de jarige. Daarnaast hebben we nog een leuke tip voor als jezelf creatief aan de slag wil: koop een koekjes uitsteker en een bakvorm in de vorm van een paard. Zo kun je volledig in het thema een leuke creatie maken.

Shop nu je paarden feestversiering. Dan weet je zeker dat het kinderfeestje in de smaak gaat vallen!

© 2019 - 2024 Ruiterkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

I.v.m. vakantie wordt je bestelling pas op maandag 10 juni a.s. verzonden. Bedankt voor je geduld!